Απο- οσμήστε

Πόσες φορές σας έχει τύχει να συναναστρέφεστε κάποιον που δεν γνωρίζει την ύπαρξη του... αποσμητικού; Ακόμη και στο δρόμο, να περάσει από δίπλα σας κάποιος που θα σας κανει να χάσετε τις αισθήσεις απο τη μπόχα; Άπειρες φορές έχει περάσει απο μυαλό μου να φωνάξω το στοιχακι από τα ημισκούμπρια "καλά πια, δεν σου μίλησε κανείς για το ρεξονα;;;;;"
Το αποσμητικό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε αμέσως μετά το πλύσιμο των δοντιών, πρωί-βράδυ και ενδιάμεσα.
Αν και οπαδός των στικ αποσμητικών, το τελευταίο διάστημα χρησιμοποίησα 2 σε μορφή σπρέι.

Garnier mineral, invisible 48h.
Μου το σύστησε μία φίλη, που το κουβαλούσε στη τσάντα της. Μου δήλωσε πως το πήρε για το "πλεονέκτημα" να μην αφήνει στάμπες σε μαύρα ή λευκά ρούχα. Όντως έτσι είναι. Είναι αόρατο.
Το δικό μου "πλεονέκτημα" είναι ο διακόπτης ασφαλείας, που κλειδώνει το σπρέι. Οπότε μπορείς να το έχεις στη τσάντα σου με ασφάλεια. Ναι, η διάρκεια του είναι καλή. Αλλά μην επαναπαύεσαι και δεν ανανεώνεις. Ευχάριστο άρωμα.

Fa sport, Ultimate Dry, 96h. 
Το πήρα γιατί το βρήκα σε τιμή promo -50% και μπορώ να πω πως δεν το μετάνιωσα. Το καλύτερο όμως είναι η διάρκεια (που κι εδώ δεν το ρισκάρεις και ανανεώνεις), το 96h. Μου άρεσε πολύ σαν συσκευασία, αυτό το μαύρο με το φούξια είναι από τους αγαπημένους μου συνδυασμούς. Ευχάριστο άρωμα και αυτό.
Αλλά σαν Fa, δεν το είδα ακόμη σε καμία διαφήμιση με κάποιο ξώστηθο μοντέλο. Περιμένουμε.

Και τα δύο πρέπει να ψεκάζονται  προς το δέρμα από μία απόσταση 10 με 15 εκατοστά.
Από πιο κοντινή απόσταση δημιουργούν ένα λευκό στρώμα, που μετατρέπεται σε σκόνη και λερώνει τα πάντα.
 


 
Created by All4blogs.gr