AVON lipsticks -swatches

Αν θα έβαζα άλλο τίτλο στο ποστ αυτό θα ήταν "η μεγάλη ανακάλυψη του 2013".
Κάπου στο τέλος του περασμένου καλοκαιριού δοκίμασα για πρώτη φορά προϊόντα της εταιρίας AVON. Μία εταιρία που τη βρίσκεις μόνο μέσω αντιπροσώπων της και όχι σε κάποιο κατάστημα.
Αν και η όλη φάση αρχικά μου φαινόταν σαν παλιομοδίτικη να το πω, γραφική να το πω..., με την πρώτη δοκιμή αναθεώρησα. Σχεδόν κάθε μήνα παίρνω και ένα νέο προϊόν από την πραγματικά ΠΟΛΥ μεγάλη ποικιλία που έχει η AVON στους καταλόγους της.
Το βλέπω όπως όταν κάνω αγορές μέσω ίντερνετ. Δεν έχω καμία άμεση επαφή με το προϊόν μέχρι τη στιγμή της παραλαβής του. Για παράδειγμα, δεν μπορώ να δω το χρώμα που έχει ένα κραγιόν. Γιατί σίγουρα αλλιώς να το βλέπεις στον κατάλογο και αλλιώς στο χέρι σου, όπως στα καταστήματα καλλυντικών.
Εδώ, λοιπόν, συγκέντρωσα όλα τα προϊόντα χειλιών που έχω από την εταιρία για να τα δούμε και λίγο πιο "ζωντανά".
 Η σειρά color trend έχει μία ποικιλία προϊόντων, όπως σκιές, μάσκαρα, λιπγκλος, κραγιόν, μανό. Είναι τα οικονομικότερα και αν τα πετύχετε σε προσφορά ακόμη καλύτερα! Τα δικά μου τα πήρα με 2,50 και 3,50 ευρώ. Δεν είναι φανταστικές τιμές;
Διαρκούν πάνω στα χείλη και έχουν πολύ καλή απόδοση χρώματος. Παρακάτω, βλέπετε το αποτέλεσμα και μάλιστα μόνο με ένα πέρασμα, μία εφαρμογή. 


Επόμενο στοπ κάνουμε στα "ασημένια κραγιόν" ή perfect kiss.
Φανταστικά χρώματα, πραγματικά εδώ βρήκα και το αγαπημένο καλοκαιρινό χρώμα αλλά και το αγαπημένο χειμωνικό! Μεγάλη ποικιλία για να επιλέξετε. Εγώ, όμως έχω μέχρι στιγμής μόνο 3. Οι τιμές σε προσφορά είναι από 6 έως 8 ευρώ περίπου. Είναι σούπερ ενυδατικά και δυστυχώς αυτό τα κάνει να μην έχουν μεγάλη διάρκεια.
Το "pink wink" είναι το καλοκαιρινό χρώμα που σας έλεγα, και το "racy raspberry" το χειμωνικό που πρέπει να σας πω πως το έχω ήδη τελειώσει...
Στη φώτο έχω κάνει μόνο ένα πέρασμα στο χέρι. Δίνει πολύ πυκνό αποτέλεσμα και δεν χάνει πάνω στα χείλη.

Το κραγιόν της επόμενης φωτογραφίας, όπως και το "pucker up pink" της προηγούμενης, είναι τέλεια επιλογή για smoky eyes. Απαλό χρώμα, σχεδόν φυσικό.
Το "sugary pink" είναι από τη σειρά μακιγιάζ Anew. Σειρά όπου όλα της της τα προϊόντα είναι αντιγηραντικά.

Η σειρά μακιγιάζ Anew απευθύνεται σε μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκες, καθώς απαλύνει τις βαθιές γραμμές. Για παράδειγμα τα κραγιόν, όταν χρησιμοποιούνται σε πιο γερασμένα χείλη έχουν την τάση να τα δείχνουν πιο νεανικά.
Είναι γεγονός πως δεν μπορούν όλα τα κραγιόν να χρησιμοποιούνται από όλες τις ηλικίες. Σίγουρα οι κυρίες άνω των 50 ετών πρέπει να αποφεύγουν τα ματ κραγιόν. Η επιλογή λάμψης ή shimmery κραγιόν είναι πιο ασφαλής και κολακευτική. Η διάρκεια τους είναι καλή, η απόδοση τους επίσης. Η τιμή βέβαια είναι λίγο ακριβότερη από τα άλλα, αλλά κι εδώ μπορείτε να βρείτε πολύ καλές εκπτώσεις, όπως 7-8 ευρώ.

Εδώ είναι τα lip gloss perfect kiss. Της ίδιας σειράς με τα "ασημένια κραγιόν".
Στα αριστερά είναι το "show off pink" και στα δεξιά το "pink plush". (6 ml)
Το πρώτο είναι το αγαπημένο μου. Έχει πολύ πυκνό χρώμα, δεν κάνει ούτε χιλιοστό πάνω στα χείλη και είναι κι αυτό wearable, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το δεύτερο, δεν έχει την ίδια πυκνότητα. Το φοράω πάντα με κάποιο άλλο κραγιόν από κάτω. Είναι σε baby pink, όπως βλέπετε, και πηγαίνει πολύ σε ξανθά κορίτσια.
Τέλος έχω τρία διαφορετικά μεταξύ τους προϊόντα χειλιών.
Το πρώτο είναι ένα τεράστιο lipgloss με 12ml προϊόντος. Είναι της σειράς superSHOCK και τιμούλα δεν ξέρω γιατί ήταν δώρο σε κάποια αγορά.
Το μεσαίο είναι ένα πολυεργαλείο. Λέγεται shimmering bronze και μπορεί να φορεθεί ως κραγιόν, σκιά και ως μπρόνζερ-ρουζ. Δεν μ'αρεσε καθόλου σαν bronzer. Σαν σκιά δεν το βρήκα ούτε εύχρηστο ούτε και καλό αφού μαζεύει στο βλέφαρο και σαν χρώμα δεν κολακεύει. Τιμή κάπου τα 7-8 ευρώ.
Το τρίτο είναι ένα κραγιόν μολύβι. Και αυτό είναι από τη σειρά color trend που σας μίλησα στην αρχή. Έχει τα ίδια χαρακτηριστικά σταθερότητας και διάρκειας, και η τιμή του είναι 1-1,50 ευρώ πιο ακριβό από τα κραγιόν.
Ουφ! κάπου εδώ να το κλείσω. Θα σας κάνω update το επόμενο διάστημα γιατί έχω κάτι καινούργια κραγιονάκια που έχω βάλει στο μάτι.
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα κραγιόν αυτά; κάποιο άλλης σειράς; Περιμένω γνώμες και προτάσεις!

πολλά φιλιά!
Δείτε εδώ τη συλλογή μου με κραγιόν της mac.
Created by All4blogs.gr