Για πόδι από... βελούδο

 Η χαρά μου όταν βρήκα αυτό το NAIR no heat wax roll-on ήταν απερίγραπτη! Γιατί θα αναρωτιέσαι αγαπητή μου αναγνώστρια...
Το κερί αποτρίχωσης NAIR ήταν αυτό που είχα πρωτοδoκιμάσει πριν μία δεκαετία, όταν ξεκίνησα να αποτριχώνω τα πόδια μου με κερί, μόνη μου. Πριν, ήμουν μία σας όλες τις άλλες. Ξυράφι. Κάποια στιγμή, το έχασα. Δεν το έβρισκα πια στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Έτσι αναγκάστηκα να στραφώ σε άλλες επιλογές (veet).
Πρόκειται, λοιπόν, για ένα κερί αποτρίχωσης με ενσωματωμένη συσκευή εύκολης εφαρμογής "roll-on". Ένας κύλινδρος απλώνει το κερί στην επιφάνεια που θέλουμε (πόδια, μπικίνι, χέρι κτλ) και μετά με τις υφασμάτινες ταινίες που συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία αφαιρούμε τις τριχούλες.
Στη συσκευασία σημειώνεται: "Η ανεπτυγμένη του φόρμουλα περιέχει την ομορφιά ενός ζαχαρούχου κεριού και τη δύναμη ενός κεριού ρητίνης, ώστε να πιάνει και να αφαιρεί ακόμη και τις πιο κοντές τρίχες, με κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα".
Σε πραγματικές συνθήκες χρήσης, έχω να σας πω πως το λατρεύω. Μετά από τόσα χρόνια αποτρίχωσης με κερί, η τριχοφυΐα είναι εξαιρετικά μειωμένη, αλλά δεν έχει εξαφανιστεί οριστικά, οπότε ναι, το χρειάζομαι.
Είναι πολύ εύκολη η χρήση του αλλά παρόλο που λέει ότι είναι "no heat" τώρα το χειμώνα τη θέρμανση του τη χρειάστηκε.
Οι ταινίες μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν. Είναι ένα info που δεν σημειώνεται πουθενά, αλλά το γνωρίζω απ' όταν το χρησιμοποιούσα παλιότερα. Εννοείται όμως πως θα πρέπει να χρησιμοποιούνται από ένα και μόνο άτομο, για λόγους υγιεινής. Καθαρίζονται πολύ εύκολα με ζεστό νερό.
Η τιμή του είναι πολύ χαμηλή, περίπου στα 8 ευρώ. Και αν μπω και στη διαδικασία να συγκρίνω με άλλα προϊόντα, σίγουρα είναι πολύ πιο οικονομικό.
Οι έτοιμες ταινίες που κοστίζουν από 7-9 ευρώ είναι για μία και μόνο χρήση. Υπάρχει αρκετή απώλεια προϊόντος κυρίως αν δεν τις θερμάνουμε πριν. Το κερί Nair το απλώνουμε σε όση ποσότητα εμείς θέλουμε, και τις ταινίες τις χρησιμοποιούμε επαναληπτικά.
Το Nair αφαιρείται πανεύκολα μόνο με νερό. Αν θέλετε μετά για έξτρα περιποίηση βάλτε και κάποιο έλαιο σώματος για ακόμη πιο βελούδινη επιδερμίδα!
Για εσάς τώρα, που είστε ακόμη με το ξυράφι, πρώτον θα πω πως... λυπάμαι... και δεύτερον πως αξίζει να περάστε λίγο πόνο για να... λατρέψετε τα πόδια σας!

Σας φιλώ!

Y.Γ. μετά από τόσα χρόνια με κερί, δεν νιώθω κανέναν πόνο κατά την αποτρίχωση.
Created by All4blogs.gr