Για καθαρό πρόσωπο ο λόγος...

Το τελευταίο διάστημα που ήμουν ελαφρώς χαμένη από το blog μου αλλά όχι από το instagram
δοκίμασα πολλά προϊόντα, που τα έβαλα κάτω τα "ξεψάχνισα" (μέρες που 'ταν) και κάνω δυναμικό come back. Έτσι για να μη με βαριέστε...!
 Είπα να πειραματιστώ λίγο με τον καθαρισμό προσώπου, κυρίως με το ντεμακιγιάζ. Είναι μία καθημερινή διαδικασία, συνήθως κάθε βράδυ, όταν τελειώνει η μέρα και θέλω να βγάλω την πόλη από το πρόσωπο μου, όπως έλεγε και η Κάρυ.
Η L'oreal κυκλοφόρησε 3 προϊόντα για τις ανάγκες διαφορετικών επιδερμίδων. Νεράκι, λαδάκι, και αφρίζον. Το λαδάκι αρνήθηκα να το δοκιμάσω διότι είχα άλλο παρόμοιο. Νεράκι όμως δεν είχα ξαναδοκιμάσει και το βρήκα μια ευκαιρία να έρθω σε επαφή με τα "Micellaire". To αφρίζον νερό ήταν πιο κοντά στα γούστα μου γιατί η αίσθηση του αφρού με κάνει πραγματικά να νιώθω ότι καθάρισα. Είναι κατάλληλο για κανονικές έως μικτές επιδερμίδες.
Στο μπουκάλι φαίνεται σαν νερό, αλλά με το πάτημα της αντλίας το νερό έρχεται σαν αφρός. Λέει ότι: "Αφαιρεί όλα τα ίχνη του μακιγιάζ. Καθαρίζει τους πόρους. Αφήνει κρυστάλλινα καθαρή και φρέσκια επιδερμίδα."
Από την άλλη το νερό καθαρισμού micellaire είναι για ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα. Λέει ότι:  "Αφαιρεί το μακιγιάζ και μαλακώνει την επιδερμίδα. Χωρίς τρίψιμο, χωρίς ξέβγαλμα. Απόλυτη αποτελεσματικότητα. Χωρίς ερεθισμούς."
Οι εντυπώσεις τώρα, ποιες είναι; κάπου στη μέση θα σας πω.
Και τα δύο αφαιρούν το μακιγιάζ και εντυπωσιάστηκα κυρίως με το νερό, πως με ένα περασμα με το βαμβάκι δεν έμενε ίχνος πίσω. Έχοντας δοκιμάσει όμως τόσα και τόσα και με τα χρόνια έχω αποκτήσει ένα επίπεδο σ'αυτα που ζητάω από αντίστοιχα προϊόντα θα σας πω πως κανένα δεν έδωσε ουσιαστικό καθαρισμό στο δέρμα μου. Οκ, το μακιγιάζ αφαιρέθηκε αλλά από κάτω έμενε μία θαμπή επιδερμίδα. Και ναι, είναι σημαντικό.
Δεν θα τα πετάξω, θα τα έχω σαν δεύτερη λύση, πχ το νεράκι για να διορθώνω κάποια μικρολαθάκια στο μακιγιάζ ή για να αλλάξω κραγιόν και τον αφρό για να φρεσκάρω τα πινέλα μου.
Αν τα έχετε δοκιμάσει αφήστε μου σχόλιο με τις εντυπώσεις σας και την ηλικία σας για να έχουμε μία σφαιρική εικόνα!
κίσεζ!

Υ.Γ: Όλα τα προϊόντα είναι αγορασμένα από μένα και κανένα δεν μου δόθηκε ως δώρο.
Created by All4blogs.gr